2016

Kennel Wittdream`s ja Vännilän tila toivottaa kaikille oikein

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!!!

Alla kuvia vuodelta 2016!

Meri ja Viuhti-kisu

Wilman pahnue

Meri ja Honey vetohommissa :)

Meri ja Nelli-lammas

Kaveri-lammas

Honey ja siskonsa Loitsu

Juhannus joutsen

Honey

Meri ja Cola

Meri ja Daim

Meri Honey ja Daim

Meri

Mangalitza siat Wilma, Walma ja Möhkö

9.12

Eilen 8.12.2016 Honey on ultrattu tiineeksi! Pennut syntyvät heti alkuvuodesta. Tulevaan pentueeseen voit tutustua täältä!

Otan varauksia vastaan vielä alustavasti narttu pennuista, etenkin Vakka-Suomen alueelta yhteistyökykyinen sijoituskoti etsinnässä!!!

9.11

Paljon on tapahtunut viime päivityksestä, vaikka tuostakaan ei ole paljoa aikaa...

Wild pentueen Loitsu ja Routa ovat käyneet terveystutkimuksissa. Loitsun lonkat ovat A/A ja kyynäret 0/0! Roudan silmät tutkittiin terveiksi, mutta lonkka ja kyynär tulokset eivät ollet odotetusti kovinkaan hyvät, todennäköisesti nopean kasvun vuoksi. Roudan lonkat olivat D/D ja kyynäret 0/1.

Kävin myös Daimin kanssa Tanskassa muutamassa näyttelyssä pyörähtämässä viime viikonloppuna, mutta täysin karvattomana en edes kovin kummosia tuloksia odotellutkaan. Alla kuitenkin molemmilta päiviltä kuvat kehäposeerauksesta ;)

Daim 5.11.2016 Tanska Herning. Tanskan Voittajanäyttely VAL2/3

Daim 6.11.2016 Tanska Herning. Pohjoismaiden Voittajanäyttely VAL2

Honey on astutettu 5.11.2016 Röllillä!!! Pentuja odotellaan loppiaisena 2017! Narttupentuja vielä alustavasti varattavissa!

23.10

Honeyn juoksut ovat nyt alkaneet... ;)

8.9

Honey kävi maanantaina 5.9-16 silmäpeilauksessa, jotka todettiin edelleen täysin terveiksi. Lisäksi kuvattiin lonkat ja kyynärpäät. Kennelliitto teki huippunopeaa työtä ja nämä olivat jo lausuttu heti tiistaina. Viralliset tulokset ovat lonkat B/B ja kyynäret 0/0.

Myöskin Honeyn pentuesisaret Loitsu ja Routa ovat menossa syksyn aikana terveystarkastuksiin!

Nyt siis voimmekin paljastaa Honeyn pentuesuunnitelman! Astutus tapahtuu heti seuraavasta juoksusta, jota odotamme jo loppuvuodelle! Alustavia varauksia otetaan vastaan!

21.8

Wittdream`s Wild SuperStar Ruovesi RN 21.8.2016 VAL ERI/1, SA, PN2 Tuomari: Reino Korpela

Arvostelu: Sopivan kokoinen. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Riittävän tiivis runko. Sopiva raajaluusto ja kulmaukset. Hyvä karvapeite ja häntä. Liikkuu tehokkaasti. Miellyttävä käytös.

14.8.2016

Ensimmäinen oma kasvattini Honey valioitui tänään Raision kaikkien rotujen näyttelyssä!!!

Wittdream`s Wild SuperStar Raisio KR 14.8.2016 AVO ERI/1, SA, PN1, SERTI, VSP & FI MVA Tuomari: Paunovic Dusan, Serbia

Arvostelu: 2-vuotias, oikein tyylikäs narttu. Hyvänkokoinen ja mittasuhteinen. Oikean tyyppinen, hyvä pää. Pitkä vahva kaula. Oikeanlainen rinta ja luusto. Edessä kulmaukset voisivat olla paremmat. Hyvä ylälinja, hännänkiinnitys ja takakulmaukset. Tarpeeksi hyvät takaliikkeet, löysät etuliikkeet. Oikea siluetti. Hyvä luonteinen.

31.7

Kasvattini Honey ja Loitsu kohtasivat taas pitkästäaikaa Porin KV näyttelyssä. Kiitos Riikka Halinen Loitsun esitysavusta, hienosti meni!

Wittdream`s Wild SuperStar Pori KV 31.7.2016 AVO ERI/3, SA, PN3 Tuomari: Pekka Teini

Arvostelu: Keskikokoinen narttu, jolla kaunis oikeailmeinen pää, kauniit korvat. Hyvä otsapenger, hyvä rintakehän muoto ja syvyys. Hieman pystyolkavarsi. Tiiviit käpälät. Erinomainen turkki. Kevyet liikkeet.

Wittdream`s Wild SuperMoon Pori KV 31.7.2016 AVO ERI/2, SA, PN2, VARA-SERTI, VARA-CACIB Tuomari; Pekka Teini

Arvostelu: Keskikokoinen, oikeat mittasuhteet. Vahva kuono-osa, hieman niukka otsapenger. Hyvät korvat. Tasapainoinen rungon ja raajojen kokonaisuus. Erinomainen turkki. Liikkuu pitkällä askeleella, runko pyörii hieman liikkeessä.

Loitsu, Wittdream`s Wild SuperMoon

Honey, Wittdream`s Wild SuperStar

Honey vasemmalla ja Loitsu oikealla 31.7.2016

Honey vasemalla ja Loitsu oikealla 31.7.2016

3.7

Kävimme Colan ja Honeyn kanssa Karjaan KR näyttelyssä. Näyttely meni enemmän kuin hyvin, koska Honey oli ROP ja nappasi yhdeksännen sertinsä, juuri vielä ennen 2-vuotis synttäreitään ;) Cola oli upeasti VSP häviten tyttärelleen. Tuomari kehui suullisesti molempien vahvoja lihaksia, mutta Colan häviäminen Honeylle johtui pienestä ylipainosta, josta tuomari on tunnetusti erittäin tarkka.

Wittdream`s Wild SuperStar Karjaa KR 3.7.2016 NUO ERI/1, SA, PN1, SERTI, ROP Tuomari: Perttu Ståhlberg

Arvostelu: Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä vahvuus. Vaaleat silmät. Hyvät korvat. Riittävästi kulmautunut edestä, voimakkaammin takaa. Hyvä kaula ja selkä. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hieno häntä. Vielä löysät kyynärpäät. Liikkuu tehokkaasti hyvällä askelpituudella sivusta.

Cahppes Wittdream Balto Karjaa 3.7.2016 VAL ERI/1, SA, PU1, VSP Tuomari: Perttu Ståhlberg

Arvostelu: Hyvä vahvuus. Oikeat mittasuhteet. Kovin vaaleat silmät. Hyvät korvat. Vahva kaula ja selkä. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieno häntä. Ei tänään parhaassa karvassa, mutta oikeanlaatuinen karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Esiintyy hyvin.

Honey ROP ja 9.SERTI & Cola VSP

12.6

Kasvattini Loitsu (Wittdream`s Wild SuperMoon) kävi tänään Tuurissa Miljoonakoira 2016 näyttelyssä. Tuomari Reino Korpela arvosteli Loitsun paras narttu 2. ja saaden ensimmäisen SERTIN!

Alla Loitsun hienot arvostelut ja kuva tältäpäivältä.

 "Sopiva koko, oikeat mittasuhteet, oikean muotoinen riittäävän vahva pää. Hampaat ja purenta ok. Hyvä kaula ja runko. Sopiva luusto. Hieman käyrät eturaajat (oli seissyt välillä huonosti). Hyvät takaraajat. Hyvä karvapeite ja häntä. Liikkuu tehokkaasti."

 

Loitsu 12.6.2016 1,SERTI!!!

21.5

Wittdream`s Wild SuperStar Koski tl RN 21.5.2016 NUO ERI/1, SA, PN1, SERTI, VSP Tuomari: Pirjo Aaltonen

Arvostelu: Sopusuhtainen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Riittävä luuston vahvuus. Tyypillinen pää ja ilme. Hyvät korvat. Oikea ylälinja ja hyvä häntä. Riittävät kulmaukset edessä ja hyvät takana. Erittäin hyvät sivuliikkeet ja hyvät takaliikkeet sekä etuliikkeet. Kirsunpigmentti voisi olla parempi.

Honey VSP & 8.SERTI

15.5

Tänään kävimme Rauman KR näyttelyssä, josta Honey sai eh:n ja erittäin oudon arvostelun luonteen ja liikkeen osalta.... Honey on erittäin ihmisrakas ja häntä vispaa taukoamatta kehässä...millainenkohan malamuutin sitten pitäisi olla???

Wittdream`s Wild SuperStar Rauma KR 15.5.2016 NUO EH/1 Tuomari: David Haddock, USA

Arvostelu: Parempi seistessä kuin liikkeessä. Riittävän tyyppinen, mutta luonne ja liike häiritsivät muuten rotutyypillistä.

14.5

Wittdream`s Wild SuperStar Mynämäki KR 14.5.2016 NUO ERI/1, SA, PN1, ROP, SERTI Tuomari: Erja Nummi

Arvostelu: Keskikokoa hieman pienempi, mutta erinomaista tyyppiä. Oikeat mittasuhteet. Hienot pään ? ja ilme. Kaunis ylälinja. Hyvä pitkä rintakehä. Riittävä rungon tilavuus. Tasapainoisesti kulmautunut, erinomainen raajaluusto. Tehokkaat liikkeet. Oikeanlainen karvanlaatu. Miellyttävä käytös.

Honey 14.5.2106

ROP & 7.SERTI

1.5

Tänään vappu päivänä ajeltiin Tampereen KV näyttelyyn pienen näyttelytauon jälkeen, eikä turhaan ;) Cola yllätti ja oli paras uros sekä sai cacibin! Lähes karvaton Honey oli hienosti myös paras narttu 4 sekä sai vara-sertin ja myös cacibin!!! Ihan huikeaa, tätähän me haettiinkin :D

Chappes Wittdream Balto Tampere KV 1.5.2016 VAL ERI/1, SA, PU1, CACIB, VSP Tuomari: Kurt Nilsson, Sweden

Arvostelu: Erinomainen maskuliininen pää ja ilme. Hyvä kaula. Erinomaiset mittasuhteet. Erinomainen rinta. Erinomaiset kulmaukset jaloissa ja tassuissa. Erinomaiset liikkeet. Erinomainen turkki ja häntä.

 

Wittdream`s Wild SuperStar Tampere KV 1.5.2016 NUO ERI/1, SA, PN4, vara-SERTI, CACIB Tuomari: Kurt Nilsson, Sweden

Arvostelu: Erinomainen pää ja ilme. Erinomaiset mittasuhteet. Ikään nähden hyvä rinta. Erittäin hyvät kulmaukset. Hyvä luusto. Ikään nähden erittäin hyvät liikkeet. Hyvä häntä.

31.1

Wittdream`s Wild SuperStar Parkano RN 31.1.2016 NUO ERI1,SA, PN4 Tuomari: Markku Kipinä

Arvostelu: Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen narttu. Hyvä ylälinja ja häntä. Hyvin kulmautunut takaosa, saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä. Hyvä runko. Vahva kallo, hyvät korvat, silmät ja purenta. Liikkuu riittävällä askeleella.

Cahppes Wittdream Balto Parkano RN 31.1.2016 VAL ERI2 Tuomari: Markku Kipinä

Arvostelu: Maskuliininen, hyväluustoinen. Lanne-osaltaan hieman pitkä. Hyvä ylälinja ja häntä. Lavat saisivat olla viistommat. Hyvät kulmaukset takaa. Riittävän vahva ja melko pitkälinkainen pää. Purenta ok. Hyvät korvat ja silmät. Liikkeessä löysä edestä.

23.1

Kasvattini Loitsu, Wittdream`s Wild SuperMoon ja omistajansa Tanja. Hienosti vetää!!!

16.1

Kävimme Turun KV näyttelyssä, erittäin tiukalla tuomarilla. 24:stä koirasta vain 11:sta sai ERI:n ja vain neljä sa:n, joten olen tyytyväinen Colan ja Honeyn ERI tuloksiin luokkavoitoilla. Turun näyttelyissä liikkeet saavat joka vuosi negatiivista palautetta. Uskon tähän olevan syynä erittäin liukkaat matot ja etenkin lattiat. Molemmat koirat osuivat taas "kurveissa" matolta poistuttaessa lattialle ja melkein kaatuivat. Tämähän vaikuttaa siihen, ettei koirat juokse kunnolla matollakaan, vaan varovat liukkautta. Ja se siis näkyy jokavuotisesti Turun messarin arvosteluissa, niinkuin nyttenki takaliikkeiden tehottomuudella...

Cahppes Wittdream Balto Turku KV 16.1.2016 VAL ERI/1 Tuomari: Jussi Liimatainen

Arvostelu: Hyvänkokoinen, hieman pitkä uros. Hieman kapea pään malli, alaskiinnittyneet korvat. Hyvä kaula, mutta pehmeä selkä. Kapea etuosa, riittäävä runko. Karva ei parhaimmillaan. Hyvät raajat, oikea hännän asento. Takaliike saisi olla tehokkaampi.

Wittdream`s Wild SuperStar Turku KV 16.1.2016 NUO ERI/1 Tuomari: Jussi Liimatainen

Arvostelu: Hyvänkokoinen ja mallinen narttu. Kookkaat, alaskiinnittyneet korvat. Hyvä päänmalli. Ryhdikäs kaula, mutta pehmeä selkä. Niukat etukulmaukset. Hyvä rintakehä. Pitkä lanne, voimakkaat takakulmaukset. Käpälät voisivat olla tiiviimmät. Hieman jäykät takaliikkeet.

Kävimme 9.1.2016 katsomassa mökillä jäänpaksuutta. Kuvissa Honey.