Uutiset 2018

18.12

16.12

Voittaja 2018 pentunäyttely

Tuomari: Sanna Vakkilainen

Wittdream`s True Terminator (uros) PEK1

Wittdream`s True Temptation (narttu) PEK2

Wittdream`s True Treasure (narttu) PEK3

15.12

Helsinki Winner 2018 pentunäyttely

Tuomari: Veiga Gabriela

Wittdream`s True Terminator (uros) PEK1 KP

Wittdream`s True Tempatation (narttu) PEK2 KP

Wittdream`s True Treasure (narttu) PEK1 KP

15.12

Helsinki Winner 2018

Tuomari junnut: Nikola Smolic, Kroatia

Northern Wind Illa Kuvianartok H

Tuomari muut: Craig Fynmore, Australia

Wittdream`s Wild SuperStar VAL ERI

Cahppes Wittdream Balto VET ERI/1, SA, VET VSP, PU4 -> HeVW-18

Tepa, Nana ja Buster

Cola saavutti 15.12.2018 Helsinki Veteran Winner 2018 tittelin!!!

10.12

True pennut osaavat jatkuvasti yllättää mahtavilla sijoituksillaan näyttelyissä nuoresta iästä huolimatta!

Nana on käynyt 6.12 match showssa ja voittanut siniset pennut! Myös Tepa on käynyt 24.11 match showssa ollen isojen pentujen punaisen 2.!

Virossa asuva kasvattini Lumi "Wittdream`s True Top One" on käynyt Tallinnassa ensimmäisessä pentunäyttelyssään 8.12.2018 ollen ROP-pentu! Alla muutama kuva Lumista näyttelyssä.

True-pentueen Buster on aloittanut omistajansa Ullan kanssa lisäksi myös vetotreenit.

4.12

Wittdream`s I`m Your HappyBoy "Viljo" on käynyt terveystarkastuksissa. Viljon lonkat olivat B/B ja kyynäret 0/0. Selkätuloksia odotellaan vielä, mutta niiden pitäisi olla alustavasti kunnossa.

26.11

Mimosan, Wittdream`s I`m Your StarGirl sekä Rockyn, Northern Wind Illa Kuvianartok PN testitulokset saapuivat. He saivat odotetusti terveen paperit. Mimosa oli vanhempien kautta terve, hänen isä Rölli on tutkittu terveeksi sekä Mimosan äidin Honeyn molemmat vanhemmat on tutkittu terveiksi. Koska äitinsä kautta PN testi oli jo toisesta polvesta, niin halusin varmistaa asian, koska sairauden tutkiminen rodussa on vielä suhteellisen uutta. Rockyn vanhemmat ovat PN terveitä, mutta koska kyseessä on ulkomaantuonti koira, niin halusin varmistaa asian vielä virallisesti.

19.11

Seuraava pentue on nyt julkaistu! Voit tutustua siihen "tulevat pentueet" sivuilta. Etsinnässä aktiivisia ja harrastavia malamuutin tuntevia koteja pennuille. Myöskin sijoituskoti narttu pennulle tarjolla! Meille voit tulla sovittaessa tutustumaan rotuun, koiriimme sekä minuun kasvattajana!

17.11

Buster, Wittdream`s True Terminator kävi ensimmäisessä pentunäyttelyssä Lempäälässä. Kuuden pikkupentu uroksen joukosta Buster oli upeasti toinen ja saaden KP:n. Tuomarina Satu Ylä-Mononen. Yhteensä näyttelyssä oli 10 malamuuttipentua.

15.11

Tänään kävimme Honeyn, Rockyn ja Mimosan kanssa terveystarkeissa. Honeyn silmät olivat edelleen terveet, Mimosan silmät olivat terveet, mutta Rockyllä todettiin toisessa silmässä lievä PPM.

"Persistoiva pupillaari membraani (PPM). Sikiökautinen jäänne pupilla-aukkoa peittävästä rakenteesta. Rakenteelliset jäänteet voivat olla eriasteisia rihmoja iriksen pinnalla tai rihmoja iriksestä linssiin tai korneaan (sarveiskalvoon). Muutokset voivat olla jopa levymäisiä (lamina).- Kennelliitto"
Rockyllä kulki oikean silmän reunustalla ohut lähes huomaamaton yksittäinen pieni rihma. Tämä on siis sikiöaikainen jäänne ja ei estä jalostuskäyttöä. Mimosa kävi lisäksi myös lonkka-ja kyynärkuvilla. Kyynäret näyttivät täysin terveiltä. Lonkkien pinnat olivat kauniit, siistit ja oikean malliset, mutta löysyyttä oli huomattavan paljon. Nyt siis jännitetään millä tuloksilla ne kennelliitosta tulevat. ( --> Tuloksena C/C, löysyyttä. Uusinta kuvaamme Mimon todennäköisesti myöhemmin uudelleen. -Muok.26.11-18-)

12.11

Viikonloppuna matkasimme sijoituskoirani Bertan omistajan Suvin kanssa neljän malamuutin kanssa Latviaan ja 10.11-18 Riikan kansainväliseen voittaja koiranäyttelyyn. Matka oli oikein mukava ja kaikki meni hyvin, ottaen huomioon rodun sekä isojen koirien haasteet. Mielestämme selviytysimme hyvin häkkien ja koirien roudauksista , ennakointi ja hyvä suunnitelmallisuus ovat tärkeitä juttuja... Suosittelemme kaikille ulkomaan näyttelyitä, matkailu on oikein kivaa ja mukavaa vaihtelua kotimaan näyttelyille. Iso kiitos jälleen kerran koiranäyttelymatkoja järjestävälle King Toursille! Maritta ja Gösta ovat jo useamman kerran hoitaneet matkajärjestelyt todella hienosti ja matkanteko on heidän kanssaan erittäin mukavaa ja helppoa!

Tuomarina rodussamme oli oikein miellyttävä ja mukava Latvialainen Rasma Ergle. Alla koiriemme sijoitukset sekä muutama kuva.

JUN ERI/2

Wittdream`s Wild SuperStar

VAL ERI/2, SA, PN2, VARA-CACIB

JUN ERI/1, SA, Latvian junior SERTI, PU4 ---> Riikan junior voittaja 2018

VET ERI/1, SA, PU3, Latvian veteraani SERTI, ROP VET ---> Riikan veteraani voittaja 2018, BIS 5 VETERAANI!!!

BIS 5 VETERAANI!

COLA BIS 5 VETERAANI LATVIA RIIKA KV WINNER NÄYTTELYSSÄ!!!

Cola juoksee BIS 5 VETERAANI sijalle!!!!

30.10

Viime lauantaina kävimme Seinäjoki KV näyttelyssä Bertan, Rockyn, Honeyn ja Colan kanssa. Tuomarina Dina Korna, Viro. Cola esiintyi ensimmäistä kertaa veteraani luokassa voittaen luokkansa ja ollen VSP-VET!

Wittdream`s Too Much Luxurious "Bertta" JUN ERI/2, SA

Northern Wind Illa Kuvianartok "Rocky" JUN ERI/2, SA

Wittdream`s Wild SuperStar "Honey" VAL ERI/3, SA

Cahppes Wittdream Balto "Cola" VET ERI/1, SA, VSP-VET

21.10

Nana ja Tepa kävivät tänään ensimmäisessä pentunäyttelyssä Lahdessa. Molemmat koirat saivat KP:n sekä upeat arvostelut! Tuomarina Mari Pajaskoski.

Wittdream`s True Temptation "Nana" PPEK1, KP

6 kk. Erinomainen tyyppi. Hieman pitkärunkoinen narttupentu jolla selvä sukupuolileima. Ikäisekseen hyvä eturinta. Hyvinkulmautunut takaa. Hyvä kuonon vahvuus, kallo vahvistuu iän myötä. Liikkuu hyvällä askelpituudella ja pentumaisuudestaan huolimatta tasapainoisesti. Oikea turkinlaatu. Hyvät käpälät. Oikea luonne.

Wittdream`s True Treasure "Tepa" PPEK2, KP

Erinomainen tyyppi. Hyvät mittasuhteet ja raajaluusto. Hyvä pää ja korvat. Hyvä kuononvahvuus. Aavistuksen pitkä lanneosa. Erittäin voimakkaasti kulmautunut takaa. Liikkuu jo hyvällä työnnöllä takaa ja riittävän yhdensuuntaisesti edesta. Hyvä karvanlaatu. Hyvä luonne.

Nana & Tepa (päivää vaille) 6kk

14.10

Mahtavia uutisia kerrottavana viimeviikonlopun Ruotsin matkaltamme!!! Cola "Cahppes Wittdream Balto" on nyt KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO!!!! Cola saavutti viimeisen cacibin Ruotsista Sundsvallin KV-näyttelystä vain 2päivää ennen veteraani ikää, ollen samalla myöskin ROP!!!! Cola on siis nyt C.I.B., FI, EE & RU MVA!!!!! Tuomarina Nina Janger, FI.

Sundsvall, Ruotsi ROP & CACIB! ---->C.I.B.!!!!

Voi miten Colaakin nauratti tämä mieletön onnemme!

16.9

Huimia uutisia viikonlopulta!!!

Bertta oli eilen 15.9.2018 Helsingin pentunäyttelyssä ROP pentu!!! Tuomarina Marianne Holm, joka kehui Bertan upeaa liikettä päivän parhaaksi!

Tänään 16.9.2018 Nana oli 4kk iässä match shown BIS 3 Hyvinkäällä!

Bertta ryhmäkehässä

Bertta ROP pentu

Nana 4kk3vko BIS 3 match show:ssa!!!

13.9

Paljon on ehtinyt tapahtua taas kuukaudessa. Rocky on tällä välin käynyt kahdessa näyttelyssä. 1.9 Kihniön RN Reino Korpelan arvioitsemana JUN ERI/1 sekä 8.9 Porvoo KR näyttelyssä, jossa tuomarina oli Regina Blessing Saksasta. Sijoituksena JUN ERI/1, SA, PU3 ja SERTI.

Bertta on myös aloittanut näyttelyuransa Jämsän pentunäyttelyssä 9.9.2018. Tuomarina oli Auli Haappianen-Liikanen, Bertan sijoitus oli PEK1 hienolla arvostelulla.

Viime pentueen Buster (4kk) kävi 25.8 Kurikan match show:ssa, ollen upeasti BIS2!!! 9.9.2018 Buster laittoi vieläkin paremmaksi ollen BIS1 Vaasan match show:ssa!

Mimosa on aloittanut vetoharrastuksen vauhdikkaasti husky-ystävänsä Jempun seurassa.

Rocky 10kk

Bertta 7kk

Busterin BIS 1 voitto!!!

Mimosa (takana) sekä Jemppu-husky

12.8

Cola on astutettu tänään Taigalla (Salomaan Alatna River), pentujen odotetaan syntyvän viikon 41 loppupuolella. Pentueen sukutaulun näet täältä ja lisätietoja saat Wishful Thinking kennelistä.

Taiga on kaunis, energinen, hieman pienehkö, mutta todella kaunis rakenteinen narttu. Taigalla on A/A lonkat, 0/0 kyynäret, selkä: LTV0, SP0, VA0, silmät terveet sekä vanhempien kautta PN-terve. Odotamme pentujen soveltuvat erityisesti hyvin rodunomaisiin vetolajeihin.

Cola

Taiga

11.8

Rocky kävi tänään Raision kaikkien rotujen koiranäyttelyssä. Hän voitti urosten junnu luokan, saaden sa:n ja sijoittui upeasti toiseksi paras uros kilpailussa sekä sai jo toisen sertinsä, ollen vain 9kk ja 2viikkoa!!! Tuomarina toimi Serbialainen Nikic Miodrag.

Rocky Raisio KR 11.8.2018 JUN1/1,SA,PU2 ja SERTI!!!

Rockyn upea liike 9kk iässä!

Kaunis 6kk ikäinen sijoitustyttöni Bertta kävi Raision näyttelyssä turistina tutustumassa näyttelyiden ihmeelliseen maailmaan <3

6.8

Tänään meillä kävi kylässä ystäviemme alaskanmalamuutti. 4kk ikäinen pentu Taimi ( tälläkertaa ei oma kasvatti ;) ). Kiitos vierailustanne <3

5.8

Rocky avasi serti tilinsä 9kk ja 1viikon iässä tänään Isokyrön ryhmänäyttelyssä. Rocky oli JUN1/1,SA,PU1,SERTI & ROP!!! Tuomarina Harry Tast. Tuomarin sanoin "Rotunsaparas tänään erittäin lupaava nuori uros, jolla vauhdikas luonne"!

Myös kasvattini Loitsu kävi näyttelyssä narttujen valioluokassa saaden eh:n.

Lisäksi näyttelyssä kävi vieraanamme ihana pieni kasvattini Buster Honeyn huhtikuun pentueesta!

Rocky 1.SERTI & ROP

Meri ja Buster sekä Tanja ja Loitsu (Busterin täti)

Meri ja Buster

28.7

Rocky kävi tasan 9kk päivänään ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään Porin KV näyttelyssä, saaden JUN ERI 1 tuloksen erittäin tiukalta tuomarilta Maija Lehtoselta. Olen todella tyytyväinen miten upeasti Rocky esiintyi, tästä on hyvä jatkaa.

Näyttelyssä kävi myös kasvattini Loistu saaden eh:n narttujen valioluokassa ja Zero urosten nuortenluokasta eh.

Alla muutama kuva näyttelystä.

1.7

Kaikki Honeyn pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa.

Onnea kaikille uusista pennuista ja oikein hyvää tulevaisuutta teille kaikille!!!

Alla kuvia pennuista ja uusista omistajista kotiinlähtöaikoina.

Seppo ja hänen uusi ylpeä isäntä Pentti.

Hurmuripoika Jalo lähti Ullan ja Karin luokse.

Nana meni sijoitukseen Jennin perheeseen. Kuvassa myös pennusta ikionnellinen Jennin tytär Ella.

Pentueen suurin poika Rambo ja uudet onnelliset omistajat Emmi ja Akseli.

Buster lähti Sava-malamuutin kaveriksi vetohommiin, Ullan ja Tapion luokse.

Lumi lähti Viroon valloittamaan maata. Omistajina Erik, Liisa ja Katre-Liis.

Sulo valloittaa nykyään Sini-Tuulian ja Juhan perheen sydämet!

Pohjoiseen rekiurille lähti Tuijan kanssa Bella (edessä) ja Alinan kanssa Unna.

Tepa valloitti Minnan ja hän meni Wanuskan kenneliin jatkamaan isänsä ja isoäitinsä linjaa.

Laura ja Aleksi saivat ihanan Hetun ison koiralauman rekikaveriksi.

4.6

Tänään oli se jännä päivä kun eläinlääkäri kävi kotonamme siruttamassa ja tarkastamassa pennut. Pennut olivat eläinlääkärin käsittelyssä oikein reippaita ja jokainen oli kaikin puolin kunnossa. Ensimmäiset pennut pääsevätkin jo sunnuntaina muuttamaan omiin koteihinsa, joissa heitä jo odotellaankin jo kovin.

20.5

Pentujen sivuille lisätty uusia kuvia.

Pennut 4viikkoa

29.4

True- pennut ovat jo 1viikkoa vanhoja. Pennut ovat oikein tyytyväisen oloisia, kasvavat hyvin ja tasaisesti. Honey pitää upeasti huolta pienokaisistaan ja on itsekin oikein reipas! Uusia kuvia lisätty syntyneet pennut- sivuille!

Tytöt 1viikkoa

Pojat 1viikkoa

Meri ja tyttö pentu

24.4

Honey on saanut pentuja 22.4.2018, 5 narttua ja 6 urosta.

Kaikki pennut alustavasti varattu.

Synnytys sujui oikein hyvin ja kaikki pennut ovat virkeitä ja hyvänvointisia. Pentujen kasvua voitte seurata "syntyneet pennut" sivuilla.

Pennut 1päivää vanhoja 23.4.2018

16.4

Cola on nyt myös VIRON MUOTOVALIO!!! Kävimme eilen Tallinnan KV näyttelyssä ja Cola oli siellä PU4 ja sai sertin! Tuomarina oli Volodymyr Shiyan.

Honeyn tiineys alkaa olemaan loppusuoralla. Hän on jo niin valtava ja käytöksestä päätelleen epäilen, että pennut syntyvät jo ehkä tällä viikolla :)

4.4

Colan Venäjän valiotodistus saapui viimeinkin!

23.3

Honey on tänään ultrattu tiineeksi. Oikeastaan minulla ei ole ollutkaan epäselvyyttä asiasta, sillä Honeyllä on jo nyt todella suuri vatsa... Huhtikuun lopulla näkee sitten paljonko pentuja tulee! Tulevaan pentueeseen voit tutustua täältä. Samalla Puolan tuontipoika Rocky kävi rokotuksilla. Painoa pojalla on jo 23kiloa ja ensiviikolla tulee 5kk ikää ;)

Colalle on tulossa pentue Wishful Thinking-kenneliin. Cola astutetaan kesänaikana Taigalla "Salomaan Alatna River". Taiga on kaunis, energinen, hieman pienehkö, mutta todella kaunis rakenteinen narttu. Taigalla on A/A lonkat, 0/0 kyynäret, selkä: LTV0, SP0, VA0, silmät terveet sekä vanhempien kautta PN-terve. Odotamme pentujen soveltuvat erityisesti hyvin rodunomaisiin vetolajeihin. Lisätietoja tulevasta pentueesta Wishful Thinking-kennelin sivuilla.

Salomaan Alatna River "Taiga"

7.3

Too Much-pennut ovat jo 6viikkoa ja 5päivää vanhoja tänään. He ovat kasvaneet todella hienosti. Molemmat ovat erittäin sosiaalisia ja rohkeita pentuja. On ollut ilo seurata heidän mahtavaa kehitystä. Nyt on aika päästää irti ja luovuttaa heidän uusiin ihaniin koteihinsa perjantaina. Alla muutamia kuvia tältä päivältä kun olimme meren jäällä ulkoilemassa.

Rocky

Rocky

Rocky

Bertta

Bertta

Bertta

Bertta

Bertta

Kohti uusia seikkailuja...

2.3

Mangalitzan lihaa nyt saatavilla suoraan tilalta ostettuna!

Lisätietoja ja hinnasto.

26.2

Too Much- pennut ovat nyt rekisteröity Suomen kennelliittoon. Heidän viralliset tiedot näet täältä.

Sivuillemme on nyt lisätty myös mangalitzan lihahinnasto. Lihaa on saatavana ajoittain ja rajallisesti. Pyrimme huomioimaan ennakkotilaukset aina teuraserissämme. Lisätietoja lihatilanteesta saa sähköpostilla petri.wittfooth@hotmail.com tai heidi.wittfooth@hotmail.com

18.2

Kuvia pennuista tältä päivältä. Honey on eilen astutettu Uskon kanssa!

Bertta ja Rocky 4viikkoa ja 2pv

Bertta

Rocky

Bertta

Rocky

Meri ja Rocky

Rocky 16viikkoa

Rocky 16viikkoa

11.2

Uusia kuvia 15viikkoisesta Rocky pojasta sekä 3viikkoisista kasvateistamme! Pentujen omistajat ovat saaneet jo heti nimetä omien koiriensa kutsumanimet. Sattumaa siis oli, että kasvattipojastamme tuli myös Rocky, kuten Puolan tuontipojastammekin ;) Pikkupennut kasvavat hyvin ja painimatsit ovat alkaneet ärinöiden kera!

Rocky 3viikkoa

Bertta 3viikkoa

Painileikkiä 3viikkoisena

4.2

Tänään saimme nauttia kauniista aurinkoisesta talvipäivästä ulkoillen. Alla kuvia ;)

Cola 7v4kk

Honey

Honey

Meri ja Rocky

Rocky ja Bertta 2vko2pv

3.2 Honeyn juoksut ovat nyt alkaneet! Astutan hänet muutaman viikon kuluttua ;) Täältä näet lisätietoja tulevasta pentueesta!

30.1

Kauan odotettu päivä 27.1 saapui vihdoinkin.... Tuolloin matkasin Puolaan hakemaan uutta koiraamme Rockya, viralliselta nimeltä Northern Wind Illa Kuvianartok. Matka meni oikein hyvin ja oli mukavaa tavata kasvattajat Gizella ja Artur. He toivat Rockyn Varsovan kentälle, josta lensimme jo samana iltana takaisin kotimaahan. Lentomatka meni hyvin, ja pentu vaikutti rauhalliselta ja hyvin voivalta lennon jälkeen. Alla muutamia kuvia hakumatkalta sekä ensimmäisiltä päiviltä kotona.

Rocky 13viikkoa ja isot tassut

Rocky, minä ja kasvattajat Gizela ja Artur Makarewicz

Matkalla Puolaan

23.1

Daim on saanut kaksi pentua, uroksen ja nartun 19.1.2018! Molemmat pennut ovat varattu! Näiden sisarusten kasvua voit seurata "syntyneet pennut" sivuilla.

Meille on tulossa myös pentue Honeylle keväällä 2018!!! Lisätietoja tulevasta pentueesta "tulevat pentueet" sivuilla.

Vastasyntyneet Daimin pennut