Me

Asumme mieheni Petrin kanssa Varsinais-Suomessa Taivassalossa (n.50km Turusta). Asumme Vännilä nimisellä maatilalla peltojen ympäröimänä ja aivan meren rannalla. Tilamme on erikoistunut metsätalouteen sekä viljelemme ohraa, tärkkelysperunaa, sokerijuurikasta sekä heinää. Kasvatamme myös villasikoja eli mangalitzoja.

Perheeseen kuuluu myös koiria, joihin voit sivuillamme tutustua. Koirista minulla kokemusta jo yli 40vuotta. Vuosien varrella olen harrastanut monenlaista koirieni kanssa mm. näyttelyitä, vetohommia, agilityä, pelastuskoiratoimintaa. Uutisia osiossa kerron ajankohtaisia asioita sekä koirien touhuja.

Olen ollut Suomen Kennelliiton jäsen jo vuodesta 1988. Kuulun myös alaskanmalamuutti- yhdistykseen (ALMA ry) sekä kultaistennoutajien rotujärjestöön (Golden Ring ry). Allekirjoitin Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen vuonna 2006 ja vuonna 2007 minulle hyväksyttiin kennelnimi Wittdream´s.

Minun kauttani voit ostaa VipStoren tuotteita koirille, kissoille ja pieneläimille.

Jos sinulla on jotain kysyttävää koiristamme, muista eläimistä tai muuten vain heräsi ajatuksia, niin ota yhteyttä (mieluiten) sähköpostilla.

~ Heidi ~

204.jpg

vannilan_tila.jpg

Tyttäremme Meri ja Viuhti-kisu kesällä 2016