Tulevat pentueet


Kesän ensimmäinen pentue Lunalle ja Rockylle!

LUNA ON ASTUTETTU!!!

PENTUJEN ODOTETAAN SYNTYVÄN VIIKOLLA 26!!!

Ensimmäinen pentue kesäkuun lopulla Lunalle!

Luna asuu Vaasassa sijoituskodissa Jessican ja hänen perheensä kanssa. Hänellä on kaverina rottweiler narttu, jonka kanssa tulevat hyvin toimeen keskenään! Luna on kiltti ja mukavan luonteinen tyttö. Luna on aina ilolla kaikessa mukana ja on reipas sekä iloinen luonteeltaan.

Luna on käynyt koronan vuoksi vasta kahdesti näyttelyissä, tuloksina VSP- pentu ja junior luokasta EH. Luna on suorittanut myös petotestin hyvin tuloksin 5/2020.

Luna astutetaan Puolasta tuomallani Rockyllä! Rocky on aktiivinen ja reipas poika. Rocky on vetolajeissa parhaimmillaan ja keskittyy niihin täysillä. Rocky on kiltti ja sosiaalinen poika. Rocky on käynyt muutaman kerran näyttelyissä. Rocky on saanut 3 x SERTI, 1 x jun serti Latvia, ROP sekä myös Riikan junior voittaja 2018. Rocky tarvitsee Suomesta vielä yhden sertin saavuttaakseen Suomen muotovalion arvon, mutta koronan vuoksi emme ole näyttelyissä nyt käyneet.Toinen kesäpentue Divalle ja Jokerille!

Joker asuu Canadassa ja Diva siemennetään Jokerilla!!!

Toinen pentue loppukesästä Divalle!!!

Diva on oma kasvattini Honeyn (Wittdream´s Wild Super Star) sekä Casperin (Blackhawk Zadun Hosea Park, Italia) tytär. Diva on aktiivinen ja touhukas. Vetää hyvin ja on omalla vilkkaalla luonteellaan aina kaikessa innolla mukana. Diva on mielestäni kauniisti rakentunut nuori narttu. Näyttelyissä hän on käynyt kahdesti ollen ROP-pentu. Koronan vuoksi virallisissa luokissa emme ole vielä käyneet. Diva rakastaa rapsutuksia ja on sosiaalinen muita koiria kohtaan.

Diva siemennetään Canadassa asuvalla Joker uroksella.
Joker elää kasvattajansa luona ja on osa isoa koiralaumaa. Joker on sosiaalinen ja kiltti poika, tulee hyvin toimeen isossakin valjakossa.
Joker vetää hyvin valjakossa ja omaa silti kauniin ulkomuodon ja hyvän rakenteen.
Joker on terveystutkittu terveeksi. Häneltä on tutkittu myös PN-ja turkki testi, ja on näiden molempien osalta terve, ei kantaja.

HAEN PENNUILLE HYVIÄ JA YHTEISTYÖKYKYISIÄ SIJOITUSKOTEJA!

Odotan pennuista ulkonäöllisesti kauniita, hyvin rakentuneita ja hyvin liikkuvia koiria.
Jos pennut tulevat vanhempiinsa, niin he ovat energisiä, vilkkaita ja hyviä työkoiria. Omaavat myös sosiaalisen ja ihastuttavan luonteen.
LISÄTIETOJA PENTUEISTA
JA VARAUKSET:

yhteydenottolomakkeen kautta
tai heidi.wittfooth@hotmail.com!