Tulevat pentueet

MEILLE ON TULOSSA KAKSI PENTUETTA HUHTIKUUSSA:


HUHTIKUUN ALUSSA 2020:

Wittdreams`s Too Much Luxurious

&

RigaJW-18 Northern Wind Illa Kuvianartok

Sijoituskoti nartulle etsinnässä lähialueelta!

Vielä mahtuu varauksia, ota yhteyttä!

Tämä on yhdistelmä, mitä olemme odottaneet jo pitkään toteutuvaksi.

Bertta on omakasvattini Daimin ja Casperin pentueesta. Bertta asuu Suvi Pelto-Knuutilan perheessä ja on super-suloinen ja erittäin hyväluonteinen narttu. Bertta rakastaa kaikkia ihmisiä ylikaiken ja tulee toimeen upeasti muitten koirien kanssa. Isänä pentueessa on Puolan tuontipoikani Rocky, joka asuu meillä kotona. Rocky on saavuttanut Rigan juniorvoittaja-18 tittelin ja sertiä vaille suomen muotovalio. Rocky on todella ystävällinen poika, joka tulee toimeen upeasti kaikkien koirien kanssa. Rocky on ahkera, väsymätön ja erittäin voimakas poika valjakossa.

Tässä pentueessa yhdistyy super hyvät luonteet ja kaunis rodunomainen ulkomuoto!

BERTTA ON ASTUTETTU!!!!!


HUHTIKUUN LOPULLA 2020:

FI & EE MVA Wittdream`s Wild SuperStar

&

Nordiclight`s Mad Joker WTD


Etusijalla aktiiviset valjakkoharrastajat!

Sijoituskoti nartulle etsinnässä lähialueelta!

OLE NOPEA, MUUTAMA VARAUS MAHTUU VIELÄ!


Pentueen emä on omakasvattini Honey. Honeyn molemmat vanhemmat ovat omia tuontejani Ruotsista Cahppes-kennelistä. Honey on todella mukavanluonteinen, reipas, aina ilolla kaikessa mukana sekä ystävällinen narttu. Honey on saavuttanut Suomen ja Viron muotovalionarvon ja työskentelee omassa harraste valjakossa upeasti.

Pentueen isä on Canadassa asuva Joker. Joker asuu kasvattajansa luona ja työskentelee aktiivisesti isossa valjakossa. Vaikka Joker ei ole näyttelyissä käynyt, omaa se erinomaisen ulkomuodon. Jokerilla on miellyttävä ja erittäin ystävällinen luonne sekä se tulee kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen. Jokerilla on ainutlaatuinen sukutaulu Suomessa, jossa on paljon uutta sukulinjaa sekä valjakossa aktiivisesti kisaavia ja työskenteleviä koiria.


Odotan näistä pennuista mukavan luonteisia, hyvällä ulkonäöllä ja vahvalla työskentely halulla varusteltuja valjakkokoiran alkuja, isän puolelta Suomessa harvinaisella sukutaululla!!!


Yhteyden otot ja lisätiedot sähköpostilla heidi.wittfooth@hotmail.com tai yhteydenottolomakkeella!