Pentue info

Kennel Wittdream`s on alaskanmalamuutti kennel, joka sijaitsee merellisessä Taivassalossa.

Pyrin jalostusvalinnoillani viemään rotua eteenpäin suunnitellessani tulevia pentueita. Tärkeimpinä asioita jalostuksessa on mielestäni terveys, hyvä rakenne, vaivattomat vahvat liikkeet sekä luonne. Rodun alkuperä ja käyttötarkoitus on aina pohjalla valinnoissani.

Haluan tutustua tuleviin pennun ostajiin jo valmiiksi ennen koiran luovutusta.

Pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina 3 kertaa madotettuina, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaan saa myös hoito-ohjeet sekä pentupaketin. Lisäksi minulla on kasvattien omistajille oma suljettu facebook-ryhmä.

Toivon pennunostajilta sitoutumista rodunomaisiin terveystarkastuksiin noin 2 vuotiaana (silmät, lonkat & kyynärpäät, mielellään myös selkäkuvaus). Näin koiran omistaja ja minä kasvattajana saamme tärkeää tietoa koiran terveydestä, sekä miten olen onnistunut jalostustyössäni. Näin pystyn kehittämään toimintaani jatkossa, jotta saamme nauttia terveistä alaskanmalamuuteista tulevaisuudessakin ;)

Toivon, että pentu saisi aktiivisen kodin ja sen kanssa harrastetaan monipuolisesti. Rotuna se soveltuu monenlaiseen menoon, valjakkoharrastukseen, vaelluskaveriksi, ystäväksi lenkkipoluille, agilityyn, näyttelyihin jne. Tärkeintä on, että koiran kanssa liikutaan reilusti, koska rotuna se vaatii paljon ulkoilua, liikuntaa sekä erilaisia aktiviteetteja. Alaskanmalamuutista saa ihanan perhekoiran sekä aktiivisen harrastuskaverin!

Sijoituskodit myös ajoittain haussa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostaa!

Meille voi tulla sovittaessa tutustumaan rotuun ja koiriimme.

Too Much-pentue 6viikkoa