Pentue info

Kennel Wittdream`s on alaskanmalamuutti kennel, joka sijaitsee merellisessä Taivassalossa.

Pyrin jalostusvalinnoillani viemään rotua eteenpäin omilla tärkeillä arvoilla suunnitellessani tulevia pentueita. Tärkeimpinä terveys, hyvä rakenne, vaivattomat vahvat liikkeet sekä luonne. Rodun alkuperä ja käyttötarkoitus on aina pohjalla valinnoissani.

Haluan tutustua tuleviin pennun ostajiin jo valmiiksi ennen koiran luovutusta.

Pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina 3 kertaa madotettuina, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamina. Lisäksi tutkitutan turkin laadun kaikilta pennuiltani, ellei molemmat vanhemmat ole testattu "ei kantajiksi" tämän osalta. Mukaan saa myös hoito-ohjeet sekä pentupaketin, lisäksi liitän uuden pennun ostajan hänen halutessaan vuodeksi Alaskanmalamuuttiyhditykseen. Lisäksi minulla on kasvattien omistajille oma suljettu facebook-ryhmä.

Toivon pennunostajilta sitoutumista rodunomaisiin terveystarkastuksiin noin 2 vuotiaana (silmät, lonkat & kyynärpäät). Näin koiran omistaja ja minä kasvattajana saamme tärkeää tietoa koiran terveydestä, sekä miten olen onnistunut jalostustyössäni. Näin pystyn kehittämään toimintaani jatkossa, jotta saamme nauttia terveistä malamuuteista tulevaisuudessakin ;)

Toivon, että pentu saisi aktiivisen kodin ja sen kanssa harrastetaan monipuolisesti. Rotuna se soveltuu monenlaiseen menoon, valjakkoharrastukseen, vaelluskaveriksi, ystäväksi lenkkipoluille, agilityyn, näyttelyihin jne. Tärkeintä on, että koiran kanssa liikutaan reilusti, koska rotuna se vaatii paljon ulkoilua, liikuntaa sekä erilaisia aktivitetteja. Malamuutista saa ihanan perhekoiran sen ystävällisen luonteensa puolesta ihmisiä kohtaan!

Sijoituskodit myös ajoittain haussa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostaa!

Meille voi tulla sovittaessa tutustumaan rotuun ja koiriimme.

Too Much-pentue 6viikkoa