Pentue info

Kennel Wittdream`s on pieni kennel Taivassalossa. Kasvatan pentuja vain harvoin ja toivonkin laadun korvaavan määrän. Mietin tarkoitin tulevat yhdistelmät ja haluan tutustua tuleviin pennun ostajiin jo valmiiksi ennen koiran luovutusta.

Pennut syntyvät ja kasvavat perheemme parissa. Näin ne tottuvat jo meillä kodin ja eri ikäisten lasten ääniin sekä käsittelyyn.

Pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina 3 kertaa madotettuina, rekisteröityinä, sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaan saa myös hoito-ohjeet sekä pentupaketin, lisäksi liitän uuden pennun ostajan hänen halutessaan vuodeksi Alaskanmalamuuttiyhditykseen. Lisäksi minulla on kasvattien omistajille oma suljettu facebook-ryhmä.

Pennun hinta on 1200-1400e, riippuen suvusta ja vanhempien tuloksista.

Toivon pennunostajilta sitoutumista rodunomaisiin terveystarkastuksiin noin 2 vuotiaana (silmät, lonkat & kyynärpäät). Näin koiran omistaja ja minä kasvattajana saamme tärkeää tietoa koiran terveydestä, sekä miten olen onnistunut jalostustyössäni. Näin pystyn kehittämään toimintaani jatkossa, jotta saamme nauttia terveistä malamuuteista tulevaisuudessakin ;)

Toivon, että pentu saisi aktiivisen kodin ja sen kanssa harrastetaan monipuolisesti, eikä koira jää pelkäksi kotikoiraksi sohvalle. Malamuutti on aktiivinen rotu, joka vaatii paljon ulkoilutusta ja aktiviteettaja.

Sijoituskodit myös ajoittain haussa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostaa!

Meille voi tulla sovittaessa tutustumaan rotuun ja koiriimme.

Too Much-pentue 6viikkoa